Vejret på kreta i maj måned

Vejret på Kreta | Se vejrudsigten for øen her – FolkeFerie.dk

Vejret på Kreta | Se vejrudsigten for øen her | FolkeFerie.dk

I maj måned i Kreta kan man opleve temperaturer så lave som 18°C grader og så høje som 22°C grader. Det er det perfekte sight-seeingsvejr for Kreta, …

Vejret på Kreta er solsikkert sommervejr fra maj til oktober. Rejs til øen med FolkeFerie.dk, og få en solrig ferie både forår, sommer og efterår.

Vejret i Kreta i maj 2023 | 14-dages – Vejreti.com

Vejret i Kreta i maj 2023 | 14-dages | Vejreti.com

Maj og juni er en ideel periode at rejse til Kreta, for nu regner det kun sporadisk, temperaturerne lokker med behagelige 20-28 grader, havtemperaturerne er nu …

Vores hjemmeside leverer vejrudsigter for det gennemsnitlige vejr i Kreta i maj 2023, inklusive temperaturer i Kreta i maj og det gennemsnitlige antal regnvejrsdage.

Vejret og årstider i Kreta

Vejret og årstider i Kreta – Kreta.dk

I maj måned kan temperaturerne i Kreta i Gr kenland svinge mellem at være varme til generelt varme – og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge …

Vejret på Kreta i maj – Godtur.dk rejseside

Vejret på Kreta om foråret minder meget om en dansk sommer. Her er dagstemperaturen 20-25 grader – og nætterne noget køligere med temperaturer fra 10-15 …

Vejret på Kreta – klima og temperatur hele året – Spies

Vejret på Kreta – klima og temperatur hele året | Spies

Gennemsnitligt vejr Kreta i Maj … Gennemsnitligt er det maksimalt 22° i Maj Kreta og minimalt omkring 18° grader. De zeetemperatuur ligt rond de 21° graden. I …

Vejret på Kreta året rundt. Kreta byder bl.a. på varme somre med høje temperaturer, lunt badevand og masser af soltimer. Se vejret på Kreta netop nu!

Se vejr på Kreta og book rejsen på apollorejser.dk

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, … Pr. måned … 80° 74° 68° 62° 56° maj.

Hvordan er vejret på Kreta, når du rejser dertil? Læs med her og book rejsen nu.

Kreta vejr i Maj ☀️ Hvad er vandtemperaturen?

Kreta vejr i Maj ☀️ Hvad er vandtemperaturen? 🌊

Det dejlige vejr fortsætter langt ind i efteråret, og med dagtemperaturer på 25-30 grader kan september bedst betragtes som en sommermåned. I oktober er vejret …

Find ud af, hvordan vejret er i Maj for Kreta • Se klimaoplysningerne med gennemsnitlige temperaturer og vandtemperaturer til din perfekte solferie.

Månedsudsigt for Chania, Kreta, Grækenland | AccuWeather

Her har vi samlet al information om vejret på Kreta måned for måned til dig, der skal rejse til Kreta. GENNEMSNITSVEJR I Kreta. Kreta.

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Kreta vejr og klima – hele året rundt

Kreta vejr og klima – hele året rundt | Kreta rejseguide

Kretas vejr er noget af det bedste i Europa. Foråret starter allerede i begyndelsen af april på Kreta, og vejret er perfekt hele sommeren. Selv i sensommeren har Kreta flot vejr.

Vejr og temperaturer for Kreta | TUI.dk

Vil du vide, hvordan vejret er på Kreta? Tjek vejret i vores temperaturguide inden du tager af sted – og dag for dag i løbet af rejsen. Her finder du også badetemperaturer for Kreta.

Keywords: vejret på kreta i maj måned