Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen

Skatteministre lod Skat sejle igen og igen og igen – politiken.dk

10. jun. 2017 — Igen var der ros til Skat og Skatteministeriet for at være kommet langt med fusionen, men det haltede alvorligt med at få skåret ned på …

Tre af Politikens journalister, der i årevis har skrevet om Skat, ser på Skats største skandalesager fra samme vinkel som den kommende undersøgelseskommission: Milliarder i gæld, som ikke bliver opkrævet. Milliarder, som blev opkrævet fejlagtigt i ejendomsskat. Og milliarder, som blev sendt af sted til svindlere i udlandet.

Materiale | Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen

Materiale | Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen | Biblioteket Sønderborg

Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen. Af Hans Drachmann, Michael Olsen, John Hansen (2017). Tilføj til liste.

Skatteministre kommer og går, men problemer og skandaler …

Skatteministre kommer og går, men problemer og skandaler består – Altinget – Alt om politik: altinget.dk

10. feb. 2022 — Skiftende skatteministre har igen og igen lovet bod og bedring og en indsats for at reducere den stigende gældspukkel.

Om ministres sproglige håndtering af ansvar under …

Om ministres sproglige håndtering af ansvar under udbyttekrisen

1. maj 2018 — Skatteminister Karsten Lauritzen, 9. september 2016 i Jyllands-Posten … Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen.

Noter til opgaven: Kritisk vurdering af hvorvidt det begrænset …

”Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen”? Hvordan kan principal-agent-teori supplere/forklare BR problemerne i SKAT?

KRITISKE ANALYSER – Henrik Herløv Lund

18. jun. 2017 — http://politiken.dk/indland/art5989615/Skatteministre-lod-Skat-sejle-igen-og-igen-og-igen1. 2Jf. Kasper Fogh: Havariet i Skat er gift for …

| VIA Bibliotekerne Mobil

Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen. Hans Drachmann, Michael Olsen, John Hansen. Is part of: Politiken, 2017-06-11, Sektion 5, s. 4-11.

Tips til eksamensbesvarelsen i Offentlig Forvaltning – Uninets

”Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen”? • Man tager stilling til noget pba. af en analyse og argumenterne herfra. ”Giv en analyse af”.

| UCL Biblioteket på mobilen

Skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen. Hans Drachmann, Michael Olsen, John Hansen. I: Politiken, 2017-06-11, Sektion 5, s. 4-11.

Keywords: skatteministre lod skat sejle igen og igen og igen